Cbox
Promise me Magic
Personified animation roleplay
 
GebruikersgroepenGebruikersgroepen  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
plot rules linkpartners faceclaim players characters

Deel | .
 Richtlijnen
Anna Kjellberg
Admin
avatar


Aantal berichten : 193
Leeftijd : 22

Character sheet
Character: Princess Anna
Status: cold cold cold cold cold cold cold
Quote: You don't have to protect me!

BerichtOnderwerp: Richtlijnen   za maa 22, 2014 1:24 am


ApplicationsLaten we er van uit gaan dat je inmiddels een faceclaim en character hebt uitgezocht en aangevraagd. Dan is het nu tijd om je application uit te schrijven! Tenzij je dit al gedeeltelijk hebt gedaan natuurlijk. Dat betekent dat je al goed voorbereid bent - bravo!

Nu heb je de keuze uit twee dingen. Er moet sowieso een application geschreven worden, en hier moet bepaalde informatie in staan. De eerste keuze is het invullen van onze standaard application. Een voorbeeld en de code zijn in de post hier onder te vinden.

De tweede keuze is het maken van je eigen sheet. We willen je niet dwingen om onze sheet te gebruiken. Heb je zelf een idee van hoe je je application in elkaar wil zetten, ga er dan voor! Zolang de volgende informatie er maar in vermeld is, is het vast wel goed:


  • Canon & faceclaim afbeeldingen
  • Volledige naam + waarom deze naam?
  • Canon naam
  • Leeftijd + geboortedatum
  • Faceclaim
  • Werk
  • Verleden
  • Karakter


Als je je afvraagt waarom we een onderbouwing voor de naam willen, dat is heel simpel: we willen weten of er een speciale gedachte achter zit. Hiermee bedoelen we niet alleen waarom jij zelf de naam gekozen heeft, maar waarom heeft je character deze naam aangenomen in Realiteit? Was het al hun naam, of vonden ze het bij zichzelf passen, of hebben ze het van iemand anders toegewezen gekregen? Wat betekent de naam letterlijk, en hoe past dit bij je character?

Denk er ook aan dat de topictitel altijd de naam is van je character [ACHTERNAAM, VOORNAAM] en de Beschrijving altijd de canon naam plus de film waar je character uit komt [naam, film]!

WIPs plaatsen is natuurlijk toegestaan, maar vergeet dan niet om de admins te informeren wanneer je application af is!

_________________

H-hi me? oh, uh... hi.


Laatst aangepast door Anna Kjellberg op vr okt 03, 2014 1:47 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://promise.actieforum.com
Anna Kjellberg
Admin
avatar


Aantal berichten : 193
Leeftijd : 22

Character sheet
Character: Princess Anna
Status: cold cold cold cold cold cold cold
Quote: You don't have to protect me!

BerichtOnderwerp: Re: Richtlijnen   za maa 22, 2014 2:51 am
First (Middle) Last


"character quote"
canon naam - film - faceclaim
leeftijd - geboortedatum


Timeline


Wat heeft je character al meegemaakt? Wie zijn er in zijn of haar leven voorgekomen? Dit stuk is aan jou om in te vullen. Vertel over één of meerdere belangrijke gebeurtenissen in het leven van je character. Dit hoeft niet perse iets uit de film te zijn waar hij of zij origineel vandaan komt. Als jouw character iets meegemaakt heeft wat niet in de film voor komt, bijvoorbeeld omdat je character al in aanraking is gekomen met een Scheur, wie zijn wij dan om je te verbieden om daar over te schrijven?


Analysis


Naast een verleden, heeft je character natuurlijk ook een persoonlijkheid. Nu is dit voor het grootste deel al vastgelegd in de film waar je character vandaan komt, maar wat is jóuw beeld van dit karakter? Misschien bespeel je wel een personage die maar weinig screentime heeft gehad en heb je juist de vrijheid om te doen wat je wil. Probeer het karakter dat je wil bespelen zo goed mogelijk vast te leggen!


Connections


Wij willen graag weten waarom je de keuzes die je hebt gemaakt hebt gemaakt. We bedoelen hier dan vooral de naam, de faceclaim, en eventueel de leeftijd als deze drastisch is aangepast vergeleken met de film versie. Ook andere connecties mogen hier komen te staan, zoals bijvoorbeeld het werk wat ze in de echte wereld doen om de kost te verdienen. Misschien heb je ook nog andere dingen te vermelden die volgens jou belangrijk zijn voor jouw character.


Details


Op zich ben je nu klaar met je application. Alles wat belangrijk is staat er in, maar soms voelt het nog niet helemaal compleet. Als je nog iets anders kwijt wil, hoe klein of onbenullig het ook maar mag zijn, voeg het hier toe! Heb je niks te zeggen, dan mag je dit stuk uit de app weghalen.
Heb je al meerdere characters, gebruik dan dit stuk om de 5 IC posts van je meest recente account te linken die je al geschreven hebt!


This app was written by jouw naam/alias.


Code:
<center><div class="app"><img src="CANON IMG URL" /><img src="FACECLAIM IMG URL" />

<br /><h1>First (Middle) Last</h1>
"character quote"
canon naam - film - faceclaim
leeftijd - geboortedatum


<h2>Timeline</h2>
<p>Wat heeft je character al meegemaakt? Wie zijn er in zijn of haar leven voorgekomen? Dit stuk is aan jou om in te vullen. Vertel over één of meerdere belangrijke gebeurtenissen in het leven van je character. Dit hoeft niet perse iets uit de film te zijn waar hij of zij origineel vandaan komt. Als jouw character iets meegemaakt heeft wat niet in de film voor komt, bijvoorbeeld omdat je character al in aanraking is gekomen met een Scheur, wie zijn wij dan om je te verbieden om daar over te schrijven? </p>
<h2>Analysis</h2>
<p>Naast een verleden, heeft je character natuurlijk ook een persoonlijkheid. Nu is dit voor het grootste deel al vastgelegd in de film waar je character vandaan komt, maar wat is jóuw beeld van dit karakter? Misschien bespeel je wel een personage die maar weinig screentime heeft gehad en heb je juist de vrijheid om te doen wat je wil. Probeer het karakter dat je wil bespelen zo goed mogelijk vast te leggen!</p>
<h2>Connections</h2>
<p>Wij willen graag weten waarom je de keuzes die je hebt gemaakt hebt gemaakt. We bedoelen hier dan vooral de naam, de faceclaim, en eventueel de leeftijd als deze drastisch is aangepast vergeleken met de film versie. Ook andere connecties mogen hier komen te staan, zoals bijvoorbeeld het werk wat ze in de echte wereld doen om de kost te verdienen. Misschien heb je ook nog andere dingen te vermelden die volgens jou belangrijk zijn voor jouw character.</p>
<h2>Details</h2>
<p>Op zich ben je nu klaar met je application. Alles wat belangrijk is staat er in, maar soms voelt het nog niet helemaal compleet. Als je nog iets anders kwijt wil, hoe klein of onbenullig het ook maar mag zijn, voeg het hier toe! Heb je niks te zeggen, dan mag je dit stuk uit de app weghalen.
[b]Heb je al meerdere characters, gebruik dan dit stuk om de 5 IC posts van je meest recente account te linken die je al geschreven hebt![/b]</p>
<div style="text-align:right;">This app was written by [b]jouw naam/alias[/b].
</div></center>

_________________

H-hi me? oh, uh... hi.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://promise.actieforum.com
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Promise me Magic :: out of character :: to come alive-