Cbox
Promise me Magic
Personified animation roleplay
 
GebruikersgroepenGebruikersgroepen  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
plot rules linkpartners faceclaim players characters

Deel | .
 Halloween
Anna Kjellberg
Admin
avatar


Aantal berichten : 193
Leeftijd : 22

Character sheet
Character: Princess Anna
Status: cold cold cold cold cold cold cold
Quote: You don't have to protect me!

BerichtOnderwerp: Halloween   do okt 16, 2014 9:36 pm


Halloween

Het is weer Halloween, en dat betekent dat het tijd is om te griezelen! De avond van 30 oktober wordt er altijd veel georganiseerd door de bewoners van Realiteit. Naast de gebruikelijke verkleedfeestjes, gaan er ook altijd kinderen langs de deuren om snoep te verzamelen, en vergeet de grote griezeltocht in het park niet! Er is genoeg te doen deze Halloween, en wij hopen dat iedereen een fijne avond beleeft!

Voor ieders plezier is er de griezeltocht, waar je in groepjes de aangewezen route in het park af kan wandelen en eens goed de kriebels wordt bezorgd. Er is een speciaal subforum aangemaakt voor dit evenement, waar verdere informatie te vinden is.

Daar naast is er ook nog de mogelijkheid om te gaan Trick-or-Treaten. Dit houdt in dat je langs de deuren gaat bij de woonwijken en snoepjes ophaalt. Dit natuurlijk in kostuum. Je kan dit heel makkelijk doen door een topic te openen bij de woonwijken met [HW] in de titel. Alle posts in dit topic tellen dan mee voor een score, die na afloop je prijs bepaalt. Voor de ondeugenden onder ons, is het ook mogelijk om kattenkwaad uit te halen. Zolang je topic zich afspeelt op Halloween avond, mag je [HW] in de titel zetten en tellen de posts als punten!

Beide evenementen zullen het hele seizoen open blijven staan (of tot mensen er zat van zijn). Maak er dus goed gebruik van!

Event Points

Nu zeggen we wel van alles over punten, maar wat zijn die punten en wat kan je er mee? Deze punten zijn Event Points, een nieuwe feature op de site. Rond het einde van de maand zal er een puntenshop op de site worden geopend waar je de Event Points kan uitgeven. We willen niet te veel verklappen van de dingen die je kan kopen, maar het heeft te maken met buttons die op je profiel komen te staan. Natuurlijk wordt deze shop uitgebreid zodra er meer dingen verzonnen worden voor de verkoop. Meedenken is dus zeer gewaardeerd!

Happy Halloween!

_________________

H-hi me? oh, uh... hi.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://promise.actieforum.com
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Promise me Magic :: out of character :: a storybook of hidden tales-