Cbox
Promise me Magic
Personified animation roleplay
 
GebruikersgroepenGebruikersgroepen  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
plot rules linkpartners faceclaim players characters

Deel | .
 Fitzroy, Katherine
Katherine Fitzroy

avatar


Aantal berichten : 54

Character sheet
Character: The Cheshire Cat
Status: Celebrating my unbirthday
Quote: Logic takes you from A to B. Fantasy takes you everywhere you want to go!

BerichtOnderwerp: Fitzroy, Katherine   do apr 03, 2014 8:29 pm
Katherine Chester Fitzroy


"Don't you ever wonder why? Why we're all mad?"
The Cheshire Cat- Alice in Wonderland - Nastya Zhidkova
18 - 29 februari

Timeline


Katherine is niet altijd zo geweest. Niet altijd hier geweest. Hier? Komt ze uit het buitenland dan? Zo zou je het kunnen zien. Katherine is de cheshire kat uit Wonderland.
In Wonderland leefde de kat van dag tot dag, zwevend, vrolijk, zorgeloos. De problemen waren enkel problemen als je er van een bepaalde kant naar keek en aangezien de kat kon zweven kon alles makkelijk omgekeerd bekeken worden. Regels bestonden niet voor de cheshire kat, links en rechts waren onbekende termen. Het was een vrij chaotisch leventje, maar paste perfect bij het karakter van de kat. Elke dag was een feestje, want je was óf jarig óf je had je niet-verjaardag (unbirthday).
Tot er wat mensen en wezens verdwenen. Cheshire maakte zich er absoluut geen zorgen om, tot de geruchten over scheuren ontstonden. Op een dag toen de kat gewoon door de lucht aan het morphen was werden die geruchten op een abrupte manier bevestigd. De kat zweefde er nieuwsgierig heen en probeerde de rand aan te raken. Die rand werd nooit bereikt, want voor eht duidelijk was wat er gebeurde werd de kater naar binnen gesleurd en weer uitgespuwd aan de rand van het bos. Eén klein probleempje: Zijn staart en pootjes waren verdwenen.
Onwennig streelde ze over de gladde huid heen, wat was er gebeurd? Nog altijd trillend op haar benen ging het meisje op weg. een volkomen onbekende wereld, bewoond door metalen dingen, die venijnig toeterend geluid produceerden. Na een lange zwerftocht langs wegen en verwarrende wegwijzerbordjes rook ze een bekende geur. Thee. Gekleed in een grijze, gescheurde jeans en een gehaakte trui met kattenoortjes kwam ze het café binnen en bestelde een kop thee, schrikkend van haar stem, die volkomen veranderd was. Haar tanden waren ook een stuk minder scherp geworden, al waren haar hoektanden nog steeds gevaarlijk puntig, wat goed te pas kwam bij het verorberen van een kaneelbroodje. Katherine werd uiteindelijk door een medewerkster overgeleverd aan de politie nadat ze het begrip 'betalen' niet leek te begrijpen.

Ze wist vrij weinig van deze wereld, wat ertoe leidde dat ze als 'ernstig verward en waarschijnlijk getraumatiseerd' geclassificeerd werd. Als eerste haar naam, ze stamelde twee dingen: Kat en iets wat de agente als Chester neerkrabbelde. Ze werd dus Katherine Chester Fitzroy genoemd, kreeg een paspoort en een kamer in een pleeggezin. Daarin gedijde het meisje niet bepaald goed. Ze wist niet wat ze aan moest met haar onhandige lichaam, haar lange haren, de andere mensen om haar heen.
Heel wat drama met haar pleegouders en pleegzusjes later woont Katherine nu alleen op een klein kamertje. Ze wordt scherp in de gaten gehouden door Jeugdzorg, heeft maandelijks gesprekken, een eigen begeleider en dergelijke. Katherine heeft een bijbaantje in de dierenwinkel en helpt ook vaak mee bij het asiel. Ze leert momenteel thuis, als ze zich op toevallige momenten kan concentreren, zodat ze aan het einde van het jaar hopelijk haar eindexamens kan maken. Daarna zal ze vrij zijn van het gezeur van Jeugdzorg en kan ze zelf een studie/baan kiezen.  
Ze heeft last van levendige dromen, waarin ze valt en valt en valt, tot in het oneindige. En ergens weet Katherine dat ze ooit de bodem moet bereiken en alles dan logisch zal zijn. Ze wil dolgraag de grond raken, zogezegd. Maar als ze dit aan haar begeleiders uitlegt vrezen die enkel suicidale uitingen. Haar grootste troost zijn de katten in het dierenasiel. Katherine wil dolgraag een dier adopteren, maar aangezien haar verhuurder dit niet toestaat heeft ze dat (nog) niet gedaan.


AnalysisKatherine is vreemd. Een beetje. Ze kan het onderhand aardig verbergen, maar het feit dat ze nog steeds niet helemaal aan de gewone gang van zaken gewend is schemert altijd door in haar gedrag. Ze is niet altijd nieuwsgierig, maar stelt wel veel vragen als iets haar interesseert.
Verder laat haar gedrag zich niet echt in woorden vatten, omdat haar gedachtegang ondersteboven, linksom, rechtsom over en door de normale dingen heengaat. Zeis wel aardig, tegen mensen die ze begrijpt. Datzelfde geld voor bijvoorbeeld mobieltjes en computers. Kat is geen technofoob, maar genoeg is genoeg. Daarom kan ze soms best pissig worden als iemand op z'n schermpje kijkt terwijl zij er is. Sowieso kan haar humeur gauw omslaan, maar ze wordt niet snel écht kwaad. Ze zal eerder sarcastisch, cynisch en pesterig doen.
Dingen die ze leuk vindt en haat zijn vaak nogal tegenstrijdig, ze houdt van het onbekende, maar is er tegelijk bang voor.

Als laatste is Katherine dromerig en een grote voorstander van vrijheid. Dingen als banken, multimiljonairs etc zijn voor haar nog altijd rare begrippen.


Geaardheid: Bi
Likes: Dieren, thee, kaneel, rennen, schaken, fruit. Technologie. Onbekende dingen. Skates, longboards, fietsen, vliegers. Psychologie.
Dislikes: Het hysterische gelach van meisjes, kaartenspellen, de dood. Te veel technologie.
Autos. Haar psychiater.
Extra: Kat heeft dyslexie.


Connections


Faceclaim: Albino's worden door veel mensen als vreemd gezien. Verder vond ik het kapsel en de blik in haar ogen erg passend!
Naam: Katherine Chester Fitzroy. De voornaam is natuurlijk voor het Kat gedeelte, Chester is een mannelijke naam en je kan er een leuke bijnaam van maken (Chess) die ook nog eens bijpassend is. Achternaam is niet door Katherine gekozen, maar door de Kinderbescherming.
Leeftijd: Aangezien je zo oud bent als je je voelt, moest het sowieso onder 20 zijn. Ik heb voor 18 gekozen zodat het logisch uitkomt met Katherine's geschiedenis. Haar geboortedatum is natuurlijk niet bekend, maar die heeft ze zelf mogen kiezen.
Hoe veel Katherine nog weet van haar verleden in Wonderland: Ze heeft zeer levendige dromen, waarin ze meestal een eindeloos gat invalt en allerlei vreemde figuren ziet, die haar toch niet vreemd voorkomen. Ook heeft Kat een sterke aantrekkingskracht naar bv katten. Honden lijken haar over het algemeen eerst te wantrouwen, maar vaak gaat dit snel over.


Details


Nvt
This app was written by Emma.

_________________


Laatst aangepast door Katherine Fitzroy op vr apr 04, 2014 5:54 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anna Kjellberg
Admin
avatar


Aantal berichten : 193
Leeftijd : 22

Character sheet
Character: Princess Anna
Status: cold cold cold cold cold cold cold
Quote: You don't have to protect me!

BerichtOnderwerp: Re: Fitzroy, Katherine   vr apr 04, 2014 7:50 pm

Accepted!
Je app is helemaal prima! Ik ben heel benieuwd hoe dit karakter zich ontvouwt in Realiteit. Die random likes en dislikes zijn geweldig btw. En die geboortedatum. Perfect voor de Cheshire Cat!

_________________

H-hi me? oh, uh... hi.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://promise.actieforum.com
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Promise me Magic :: out of character :: to come alive :: accepted-