Cbox
Promise me Magic
Personified animation roleplay
 
GebruikersgroepenGebruikersgroepen  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
plot rules linkpartners faceclaim players characters

Deel | .
 Sheppard, Victor
Jack Gelato

avatar


Aantal berichten : 31
Leeftijd : 21

Character sheet
Character: Jack Frost
Status:
Quote:

BerichtOnderwerp: Sheppard, Victor   vr apr 11, 2014 1:45 am
Victor Sheppard


"With this hand I will lift your sorrows. Your cup will never be empty, for I will be your wine. With this candle, I will light your way into darkness. With this ring, I ask you to be mine. "
-
Victor van Dort - Corpse bride - Sebastian Stan
25 years - 24 April


Timeline


Victor groeide op in een rijke familie die succesvolle vishandelaars waren, dit succes hadden ze te danken aan het feit dat ze vis in blik uit hadden gevonden. Op zijn 19de werd de jongen verplicht om te trouwen met Victoria. Het was zeker niet een gebeurtenis waar hij om stond te springen. In tegendeel zelfs, hij kende die 'Victoria' niet en dat stoorde hem. Het maakte hem onzeker maar na de eerste keer dat ze elkaar zagen veranderde dit meteen. Opslag werden ze verliefd toen ze elkaar zagen maar voor ze elkaar echt konden leren kennen werden ze opgeroepen voor een bruiloft repetitie. Doordat Victor zo nerveus was ging alles verkeerd. Verschillende keren versprak hij zich waardoor hij zei dat hij niet wou trouwen en toen hij de ring aan zou moeten doen bij Victoria liet hij die op de grond vallen. Hij wou de ring oppakken maar ook daar ging het verkeerd. Door de kaars die hij vast had schoot de jurk van Victoria haar moeder in brand. Er werd van hem verwacht dat hij meer ging oefenen, en dat deed hij, in het bos.

Victor wist dat hij een grote blunder was begaan en dat hij alles verpest had. Het was de eerste repetitie en zelfs toen ging het al verkeerd. Om dat te voorkomen begon hij te oefenen op zijn speech en al de rest dat erbij kwam kijken. Hij schoof zelfs de ring aan een takje, en zelfs dat ging niet geweldig. Het takje was geen echte tak, het was de vinger die bevestigd was aan een lichaam. Een dood lichaam. In paniek rende Victor was toen het lichaam uit de grond kwam. Hij rende door het bos richting de stad. Achter hem kon hij het dode wezen horen. Hij had de brug bereikt die naar de stad leed maar verder geraakte hij niet. Door het dode wezen werd hij meegenomen naar een andere plek; Land of the Dead. Daar waren er veel meer als zij. Veel meer doden, verschillende skeletten en hij probeert te ontsnappen van de plek, jammer genoeg weer zonder succes. Victor komt erachter dat de dode vrouw Emily heette en dat ze dacht dat ze ging trouwen met hem. Emily had zelfs voor een huwelijkscadeau gezorgd. Hij kreeg een doos met verschillende botten. Wat hij ermee moest wist Victor niet, tot de botten zich samen voegde en het zijn hondje Scraps vormde. Hoe mooi dat allemaal toch was, hij hield niet van Emily en hij wou weg van die plek. Hij overtuigde haar om zijn ouders te gaan ontmoeten, iets wat enkel maar een excuus was. Victor liet haar achter in het bos toen ze terug waren en ging zelf naar Victoria toe. Hij kon haar net net zeggen dat hij van haar hield en dat ze snel zouden trouwen, en er zou een kus volgen, maar voor die kwam was Emily al verschenen. In de vluchten probeert hij Victoria te vertellen wat er gebeurd was, maar het duurde niet lang voor hij terug in 'Land of the Dead' was.

Emily was kwaad, en ze dacht dat zij de eerste was en dat Victoria nadien kwam.  Victor probeerde het op te lossen door het uit te maken met Emily door te zeggen dat ze veel te hard verschillen. Dat ze niet konden trouwen. Dat maakte het er niet beter op. Emily bleef kwaad maar uiteindelijk bied hij zijn verontschuldigingen aan. Ze werden zelfs vrienden. Hij bleef wel van Victoria houden, en dat zorgde ervoor dat zijn hart brak toen hij te horen kreeg dat ze zou gaan trouwen met een andere man. Iemand die Lord Barkis Bittern noemde. Dit dreef Victor zo ver dat hij besloot op te trouwen met Emily. Ze zouden op zijn wereld trouwen en om ervoor te zorgen dat Victor voor altijd bij haar kon zijn zou hij een drankje drinken waardoor hij zou sterven. Zo ver was het nooit gekomen. De ceremonie was wel begonnen, en Victor zou met Emily zijn getrouwd maar Victoria kwam op tijd. Emily besloot dat ze inderdaad niet met hem samen kon zij en zei dat hij met Victoria mocht trouwen. Op dat moment kwam Barkins binnen, de bruidegom van Victoria maar tegelijkertijd ook de moordenaar van Emily. De man viel aan met zijn zwaard en het enige dat Victor had om zich mee te beschermen was een mes. Als Emily er niet was geweest dan was hij zeker neergestoken, maar ze was tussen beide gekomen. Barkins zijn zwaard stak door haar buik in plaats door die van Victor. De man dronk uiteindelijk het dodelijke drankje op en werd door de doden meegenomen. Wat er verder met hem gebeurd is weet Victor niet. Emily geeft de ring die bedoeld was voor Victoria terug en zegt dat ze nu eindelijk vrij is. Uiteindelijk ging Emily uit elkaar als vele vlinders en verdween zo. Niet veel later trouwde Victor eindelijk met Victoria.  

Zes jaar waren ze al getrouwd. De zes beste jaren van zijn leven. Aan al het goede kwam natuurlijk ook een einde, als was het einde er veel te slecht. Victor had geen idee wat er allemaal gebeurt was. Hij had in zijn leven genoeg vreemde zaken meegemaakt, maar dit kan hij toch nog steeds niet beschrijven. Met een kist vol vis liep hij over de straten zoals hij vaker deed. Hij deed het om zijn ouders te helpen. Mensen begroeten hem bij het voorbij komen en hij gaf ze allemaal een vriendelijke glimlach. Zijn gedachten had hij er niet volledig bij en de aankomende koets zag hij niet aankomen. Het gehinnik van het paard deed Victor net op tijd uit zijn gedachten komen. Hij sprong opzij en viel op de harde grond. De kist met vis hoorde hij nog kapot vallen maar wanneer hij zijn ogen opende was de kist weg, net zoals al de rest. Alles was weg en had plaats gemaakt voor een geheel nieuwe omgeving. Zo snel dat hij zelf kon stond hij weer op om bijna weer te vallen door te gehaast te zijn.
Victor was beland in een onbekende wereld met veel onbekende apparatuur. Het is nu kwestie van ontdekken en gewoon worden. Niet te vergeten dat hij probeert om erachter te komen wat er juist gebeurd is. De eerste keer dat iemand had gevraagd wat zijn naam was had hij ter plekken een achternaam verzonnen. Hij begaf zich in een onbekende wereld, en het leek hem veel veiliger om zijn ware identiteit geheim te houden.


Analysis


Zelfs na de jaren die voorbij zijn gegaan is Victor nog steeds een zeer nerveus type, al helemaal nu hij in deze onbekende wereld terecht is gekomen. Hij is niet meteen je ridder op het witte paard doordat hij niet de grootste held is die je kan wensen. Hij is graag op zichzelf of met mensen die hij goed kent en vertrouwd. Een grote passie van hem is tekenen en het bespelen van de piano. Op het feit dat hij nerveus is, geen held en dat hij zeer onhandig is, is hij wel een zeer aardig persoon. Hij wilt zelden iemand kwetsen wat in het verleden al voor problemen had gezorgd. In de meeste gevallen kan je hem ook vertrouwen en zal hij niet snel beloftes breken. Dit is jammer genoeg niet altijd mogelijk. Deze -voor hem onbekende- wereld maakt Victor nog onzekerder dan hij al was.


Connections


Naam Victor heeft zijn voornaam gehouden terwijl dat hij zijn achternaam op het laatste moment nog had veranderd. Het was een naam die hij ter plekken verzonnen had omdat het hem niet veilig leek om zijn echte achternaam te houden.
Faceclaim Ik vond de faceclaim gewoon bijpassen om de één of andere reden. Volgens mij komt het door het haar. xD
Leeftijd Victor is 6 jaar ouder dan in de film, maar dat komt doordat zijn leven na de film nog is verder gegaan met vVctoria als zijn vrouw.


Details


Victor is vaak terug te vinden in bibliotheek de rust waar dat hij zelf ook werkt als Bibliotheekmedewerker.


This app was written by Lisa.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anna Kjellberg
Admin
avatar


Aantal berichten : 193
Leeftijd : 22

Character sheet
Character: Princess Anna
Status: cold cold cold cold cold cold cold
Quote: You don't have to protect me!

BerichtOnderwerp: Re: Sheppard, Victor   za apr 12, 2014 7:43 pm

Accepted!

Prima karakterkaart~ Ik vind zelf dat de ogen van de faceclaim hem heel erg op Victor laten lijken. Dit karakter lijkt me in goede handen. Veel plezier in de RPG! (:

_________________

H-hi me? oh, uh... hi.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://promise.actieforum.com
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Promise me Magic :: out of character :: about fairytales :: bin :: graveyard-