Cbox
Promise me Magic
Personified animation roleplay
 
GebruikersgroepenGebruikersgroepen  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
plot rules linkpartners faceclaim players characters

Deel | .
 [RPG] We Write Sins Not Tragedies
Luke Odan

avatar


Aantal berichten : 7
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland

Character sheet
Character: Peter Pan
Status:
Quote: 'Never say goodbye, because goodbye means going away. And going away means forgetting.'

BerichtOnderwerp: [RPG] We Write Sins Not Tragedies   ma jun 16, 2014 7:16 pm

We create a new world, with a new network

5 jaar geleden heeft de Overheid van Chicago een nieuw Netwerk gebouwd, genaamd ctOS. ctOs was het veiligste Netwerk dat de Overheid heeft kunnen maken en niemand kon het Hacken. de Overheid verzekerde de mensen er van dat alle informatie die zij in het Netwerk opsloegen veilig daar zou zijn.

Dedsec dacht daar anders over. DedSec is een Hacker waarvan niemand de echte naam kent of ook maar uiterlijk kent. DedSec heeft een programma ontwikkeld waarmee hij in het ctOS netwerk kon dringen. Hij wilde het laten zien aan de mensen, ze waarschuwen dat ze veiliger om moesten gaan met informatie die ze via internet met elkaar deelde. Maar de Overheid zag DedSec als een bedreiging en als een schurk die mensen hun bankrekeningen leeg haalde.

DedSec heeft het programma zo ontwikkeld dat hij met een simpele telefoon de hele stad kon hacken. Denk maar aan Beveiligingscamera's, bruggen, stoplichten, garagedeuren en ga zo maar door. Maar ook kon hij iedereen hacken die bij hem in de buurt op hun telefoon was. Daarmee kon hij sms berichten mee lezen en gesprekken afluisteren. Hij werd een groter gevaar voor de Overheid omdat DedSec alle informatie van iedereen kon zien. Hij werd een van de meest gezochten mensen. Maar DedSec was slim, hij zocht mensen uit waar hij een telefoon aan gaf met diezelfde software. DedSec werd geen persoon meer maar een groep. Een groep van Hackers die steeds groter word en steeds minder te controleren valt.

Sommige hackers hebben slechte bedoelingen met het programma andere hackers willen juist mensen helpen door criminaliteit op te sporen. Maar de Overheid wilt geen onderscheid maken. Zij hebben een oorlog verklaard aan DedSec. Alleen zijn de wapens in deze oorlog iets anders. Het ctOS Netwerk is namelijk het wapen in dit gevecht.  

Naam: We Write Sins Not Tragedies
Onderwerp: Watch Dogs, Hacken
Soort: RPG
Link: http://wwsnt.jcink.net/index.php?act=idx
ctOS is the new safe network of all time
robb stark

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Promise me Magic :: out of character :: about fairytales :: links-