Cbox
Promise me Magic
Personified animation roleplay
 
GebruikersgroepenGebruikersgroepen  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
plot rules linkpartners faceclaim players characters

Deel | .
 a queen in her castle
Nora Blanchet

avatar


Aantal berichten : 10

Character sheet
Character: Nyra
Status: defying gravity.
Quote: Would you wound your queen?

BerichtOnderwerp: a queen in her castle   di aug 19, 2014 1:07 pm

NORA REGINA BLANCHET
"You mustn't confuse praise for license. Never lie to me."

▸ Ongeduldig tikte haar vinger op haar bureau. De stilte was normaalgesproken niet iets waar ze zich aan ergerde. In tegendeel. Ze luisterde liever naar stilte dan naar het geluid wat mensen maakte. Muziek was niet echt haar ding, op klassiek na misschien. Auto’s waren haar aardsvijand en dat geschreeuw van kinderen mocht ze eigenlijk ook niet. Waarschijnlijk was het een tic die ze van haar uilenleven had overgehouden dat hard geluid een negatieve invloed op haar had. Uilen hadden immers een beter gehoor dan mensen, en hoewel ze er geen bevestiging voor kom krijgen, vermoedde ze dat haar gehoor sterker was dan dat van de meeste mensen in haar omgeving.
Toch was het de stilte waar ze zich op het moment aan stoorde. Het was geen pauze dus alle leerlingen waren binnen en hoewel dat vaak betekende dat er een leerling in haar kantoor aanwezig was, was het vandaag een rustige dag. Het was immers de eerste dag na de zomervakantie. De dag dat veel overtredingen nog door de vingers gezien werden. Het was geen gewoonte van de school om de leerlingen aan haar voor te stellen. Wie wilde er immers nou ooit de onderdirectrice spreken? Verbazingwekkend weinig leerlingen, naar haar mening. Het papierwerk had zich wel opgestapeld op haar bureau, maar de helft was al gedaan en de andere helft kon op zich wachten tot het eind van de week. Sowieso had Nora geen behoefte aan werk. Ze had behoefte aan geluid.

Wat miste ze het krassende geluid van haar Pure Ones. Zeker op een dag als deze voelde ze zich nostalgisch naar haar verleden toe. Ze zou dolgraag terug keren naar haar koninkrijk. De kans dat dat zou gebeuren was klein, heel klein, maar ze mocht dromen, toch?
Met een diepe zucht pakte ze een papiertje voor zich en een pen in haar dominante hand. Ze krabbelde een notitie neer die ze vervolgens onder haar kopje koffie vast legde. Ze stond op van haar stoel en stapte naar het raam toe wat zich achter haar bevond, om de gordijnen van het raam aan de linker kant van de kamer open te schuiven. Precies nadat ze het gordijn op zijn plaats had gehangen, klonk er een geluid waarvan ze niet had verwacht dat het haar aangenaam zou verrassen: een klop op haar deur. Ze keerde haar gezicht richting de deur, maar bleef bij het gordijn staan. “Kom binnen.”_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» HAPPY BIRTHDAY QUEEN V ♥♥
» Queen of the Playground [&Allen]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Promise me Magic :: reality :: scholencomplex-