Cbox
Promise me Magic
Personified animation roleplay
 
GebruikersgroepenGebruikersgroepen  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
plot rules linkpartners faceclaim players characters

Deel | .
 It's my lucky day!
Jack Gelato

avatar


Aantal berichten : 31
Leeftijd : 21

Character sheet
Character: Jack Frost
Status:
Quote:

BerichtOnderwerp: It's my lucky day!   zo sep 21, 2014 8:27 pmJack HaythamOpen for everyone c:


Rustig liep de jongen door het groene park. Er stonden verschillende bomen overal verspreid en op sommige plekken werd de zon tegen gehouden door het dikke bladerendek. Het was er mooi, dat kon Jack niet ontkennen, maar het miste gewoon iets. Er was geen sneeuw waarin je kon gaan liggen om engeltjes te maken of dat je kon gebruiken om sneeuwballen mee te maken. Ook was er geen ijs waar je op kon schaatsen. Het was er allemaal niet en er was niks dat hij eraan kon doen. Het enige wat Jack kon doen was er vrede mee sluiten. Hij was nu...waar dat hij ook was en hij had nog geen mogelijkheid gevonden om terug te gaan naar waar hij vandaan kwam. Misschien dat de mogelijkheid bestond, maar tot dan moest hij maar gewoon afwachten. Zacht begon hij een liedje te fluiten dat hij die dag nog had gehoord op de radio. Hij had geen idee hoe dat het liedje noemde of van wie het was. Laat staan dat hij de tekst helemaal wist. Het was enkel het ritme van het refrein dat hij echt wist en kon fluiten. Een mens moest toch iets te doen hebben? Jack liep maar gewoon wat door het bos. Van het pad was hij allang afgedwaald maar om de zoveel tijd kon hij in de verten wel een ander pad zien lopen. Verdwalen zou hij dus niet zo snel doen, en als hij toch verdwaalde dan...ach, hij zou de weg wel weer terug vinden. Hij kwam tijdens zijn wandeling ook wel eens een mens tegen maar daar schonk hij nooit geen aandacht aan.
Het doelloos ronddwalen wist hem uiteindelijk toch ergens te brengen. Het was een grotere open vlakte met in het midden een grote fontein. Er omheen stonden verschillende bankjes waarvan een groot deel bezet waren omdat er iemand op zat. Wat echter vooral zijn aandacht trok was de grote fontein. Het ding was mooi om te zien van ver en hij wou wel weten hoe het eruit zag van dichtbij. Zonder verder echt nog na te denken rende hij op de fontein af en iets ervoor sprong hij omhoog zodat hij op de brede rand kwam te staan. Jack liet zich zakken tot dat hij op zijn hurken zat. In het water lagen er verschillende munten die mensen er moeten hebben in gegooid. Ze geloofden dat ze een wens konden doen wanneer dat ze geld in een fontein gooide of zo. Zelf had hij het nog nooit geprobeerd, maar het kon mogelijk zijn. Als de wens niks te vreemds was waarom zou het dan niet kunnen?
Voorzichtig stak Jack één hand uit om het water aan te raken. Wanneer zijn hand contact maakten met het water verwachte hij ergens dat het zou gaan bevriezen, wanneer dat het niet gebeurde wou hij zijn hand bijna weg trekken doordat hij teleurgesteld was. In plaats daarvan reikte hij verder uit naar één van de muntstukken die in het water lag. Een actie die misschien niet het beste idee was. Hij moest vast iets te ver naar voor hebben geleund want voor dat hij het wist lag hij in het water. Natuurlijk. Dat geluk moest hij weer hebben. 'Geweldig. Gewoon rond uit geweldig.' mompelde hij tegen zichzelf terwijl dat hij recht stond. Zijn kleren waren natuurlijk doorweekt, en wanneer dat hij op keek kon hij de mensen allemaal zien kijken. Klopt. Heel het ongeluk gebeurde natuurlijk niet onopgemerkt. 'Dat ook nog...' met twee handen pakte hij een deel van de blauwe trui vast die hij zo uit wrong. Een groot deel water kreeg hij er zo uit, maar nog steeds was het nat. Alles was gewoon nat geworden.
_________________

ALL THE RIGHT FRIENDS IN ALL THE WRONG PLACES, SO YEAH WE'RE GOING DOWN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olaf Luna

avatar


Aantal berichten : 46
Leeftijd : 22
Woonplaats : Noord-Brabant

Character sheet
Character: Olaf
Status: -
Quote: Hi, everyone. I'm Olaf and I like warm hugs!

BerichtOnderwerp: Re: It's my lucky day!   zo sep 21, 2014 9:13 pm
Olaf had zin in een wandeling met een mooi stukje natuurgebied. Dus waar kan je niet beter wandelen dan dan in een park dacht hij. Hij liep eerst een rondje door heel het park heen om te kjken wat er allemaal te doen is en wat hij het mooiste plekje vond. De plek met een groot leeg vlakte met een fontein er bij vond die het toch wel het leukste er uit zien. Dus hij liep er weer naar terug. Toen hij er naar terug liep zag hij een jongen op het gras zitten die op een gegeven moment op stond een richting het fontein liep. Waarom wist Olaf niet, maar hij vond het op de een of andere manier intresant om er naar te blijven kijken. Hij zag hoe de jongen op de rand van de fontein sprong. Wat Olaf nog al knap vond, want als hij dat deed viel hij zeker in de fontein, maar goed. Hij zag de dat de jongen zijn hand begon uit te steken in het fontein ‘hij zal toch geen geld jatten?’ vroeg Olaf zich af. Met die vraag liep hij richting het fontein en zag hoe de jongen er in viel. Het lukte hem niet om zijn lach in te houden, dus hij begon enorm hard te lachen. Toen hij de jongen op zag staan en zijn trui uit zag wringen sloeg hij gauw zijn handen voor de mond en stopte weer met lachen.

Olaf liep tegen de jongen en vroeg “Gaat het een beetje?” Voor dat die nog iets zei bestudeerde hij de jongen een beetje en probeerde weer zijn lach in te houden, vanwege het feit dat die net er in viel. Als die echt muntjes uit de fontein wou jatten, had karma in ieder geval een goede daad gedaan vandaag. “Wat wou je eigenlijk uit het water pakken? Of was je je hand gewoon aan het wassen?” vroeg Olaf nieuwsgierig, terwijl hij naar de jongen bleef kijken.
_________________

I love warm hugs!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack Gelato

avatar


Aantal berichten : 31
Leeftijd : 21

Character sheet
Character: Jack Frost
Status:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: It's my lucky day!   zo sep 21, 2014 9:41 pmJack HaythamOpen for everyone c:


De reden dat hij het geld wou pakken? Het kon altijd van pas komen. Zelf was Jack volledig blut. Hij had niet 1 cent op zak en ook nooit gehad. Geld had hij nooit nodig gehad omdat hij er toch niks meer kon doen. Eten was voor hem nooit nodig geweest dus daar moest hij nooit voor betalen. Eigenlijk was het de eerste keer dat hij zich echt terug zorgen moest maken om zijn gezondheid en het was wennen. Jack was nog maar eens tot die conclusie gekomen toen dat hij in het water was gevallen. mensen hadden zeker naar hem gekeken en verschillende waren in lachen uit gebarsten maar niemand leek moeiten te doen om echt te helpen. Iemand had hem wel benaderd maar dat drong niet meteen door bij de jongen. Hij klom weer uit het water door terug op de rand van de fontein te gaan staan. Zoals gewoonlijk ontbraken schoenen bij hem.
Het duurde een tijdje voor dat Jack door had dat de persoon voor hem tegen hem bezig was. Hij was vooral bezig met het uitwringen van zijn trui. De gedachten om de trui gewoon uit de doen schoot zeker wel door zijn hoofd maar dat besloot hij maar niet te doen. Het zou uiteindelijk wel opdrogen, en het was niet dat het die dag zo koud was. De zon scheen en het was aardig van temperatuur, hij moest het gewoon wat tijd geven. De persoon voor hem stond ondertussen nog steeds...voor hem. Er was al een vraag gesteld maar daar had hij niet op geantwoord. Niet omdat hij niet wou maar omdat hij had gedacht dat het toch niet voor hem was bestemd. Maar natuurlijk hij had het tegen hem gehad! 'Uhm wat?' vroeg Jack verrast. De vraag was nog niet volledig bij hem door gedrongen en even knipperde hij enkele keren met zijn ogen. 'Ow ja natuurlijk, ik wou iets pakken.' zei hij terwijl dat hij een blik wierp op het geld dat erin lag. 'Wat zo te zien een zeer slecht plan was geweest.' hij richten zijn aandacht maar weer op de persoon die dat voor hem stond. Zou de persoon van hier zijn? Misschien had hij hier wel altijd geleefd en wist hij misschien meer van deze plek af. Maar hoe kon hij dat het best vragen zonder eruit te zien als een volledige idioot? 'Ben je toevallig van deze streek? Want ik weet echt totaal niet waar dat ik op het moment ben.' ja, zo moest hij het wel goed hebben verwoord._________________

ALL THE RIGHT FRIENDS IN ALL THE WRONG PLACES, SO YEAH WE'RE GOING DOWN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olaf Luna

avatar


Aantal berichten : 46
Leeftijd : 22
Woonplaats : Noord-Brabant

Character sheet
Character: Olaf
Status: -
Quote: Hi, everyone. I'm Olaf and I like warm hugs!

BerichtOnderwerp: Re: It's my lucky day!   ma sep 22, 2014 9:45 am
“Uhm wat?” hoorde Olaf, blijkbaar had de jongen waar die tegen aan had gepraat. Hij liet een kleine zucht vallen, maar voor dat hij iets kon zeggen liet de jongen zei de jongen al weer wat. Hij vertelde dat hij zeker iets wou pakken, maar dat het slecht plan was. Olaf knikte en zei “Ja, dat doet karma met je.”Olaf was wel een persoon die in Karma geloofde. Als jij iets goed doet voor iemand, dan geeft de wereld ook iets goeds terug aan jou. En aangezien de jongen iets slechts deed, gaf de wereld hem iets slechts terug.

“Ben jij toevallig van deze streek? Want ik weet echt totaal niet waar dat ik op het moment ben,” vertelde hij. Olaf keek hem vragend aan, was misschien het zelfde met hem gebeurt als wat Olaf was overkomen. Zou die dan ook uit Arendell komen of komt die dan ergens anders vandaan? Hij wist niet echt goed hoe hij moest antwoorden op de jongen. “Ehm, nee niet echt. Ben eigenlijk nieuw hier,” zei hij terug. Niet zeker wetend of de jongen hem zou begrijpen als hij ook uit een andere wereld kwam als hem. Als het zo was dan was het handiger om zich aan hem voor te stellen “Hi, I’m Olaf. And I love warm hugs.” De warm hugs gedeelte zou hij niet gauw uit zijn ontmoeting zin kunnen halen, omdat die gewent is om zich voor te stellen.
_________________

I love warm hugs!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack Gelato

avatar


Aantal berichten : 31
Leeftijd : 21

Character sheet
Character: Jack Frost
Status:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: It's my lucky day!   ma sep 22, 2014 7:33 pm

"You don't want me. You're all hard work and deadlines! I'm... snowballs and fun times."

This post is written for Olaf Luna


Jack Gelato


Instemmend knikte Jack. 'Lang leven karma.' zijn blik gleed weer even naar het water. Toen dat hij erin lach had hij even goed het geld gewoon kunnen pakken, maar daar had hij niet meteen aan gedacht. Die gedachten was niet eens in hem op gekomen. 'Dat extra geld had anders wel van pas kunnen komen.' Jack zou natuurlijk een job kunnen zoeken, maar dat ging hij toch niet volhouden. Na een week zou hij het al beu zijn of zou hij al ontslagen zijn door zijn werkgever. Dat kon hij op voorhand al voorspellen. Jack zou waarschijnlijk iedere dag te laat aankomen en het werk dat hij moest doen werd hij vast beu. Het was niks voor hem om achter een kassa te staan in een winkel of om bestellingen op te nemen. Hij zou dan waarschijnlijk iets bedenken om het leuk te maken, maar dan zijn leuk. Of zijn werkgevers en collega's het ook leuk zouden vinden was iets totaal anders. Hij was gewoon niet gemaakt om een werknemer te zijn.
Een zucht verliet Jack zijn mond wanneer de man zei dat hij ook nog aardig nieuw was. Dat hielp hem dus niet verder. Hij verplaatste één been maar om zo terug op de gewone grond terecht te komen en meer op ooghoogte kwam dan de man. 'Waar woonde je hiervoor? In welke stad of welk land?' als Jack al zou weten waar hij hiervoor leefde kon hij er misschien achter komen waar dat hij precies was. Dat moest hem wel kunnen helpen. Hij kende verschillende laden en hun steden, dus hij zou zich wat kunnen oriënteren.
De man stelde zich voor als Olaf en hij...hield van warme knuffels? Vragend trok Jack meteen één wenkbrauw op. Heel zijn water probleem was hij even vergeten. Wat was dat nu weer voor een begroeting? Misschien was het hier wel de gewoonte, ondanks dat de persoon zei dat hij hier ook nog aardig nieuw was. 'Wel aangenaam...Olaf. Ik ben Jack.' zei hij wat lachend terwijl dat hij zijn hand maar uit stak als teken van begroeting. Straks wou de man nog dat Jack hem een knuffel gaf. Daarom dat hij misschien zei dat hij hield van warme knuffels omdat hij hoopte er zo één te krijgen._________________

ALL THE RIGHT FRIENDS IN ALL THE WRONG PLACES, SO YEAH WE'RE GOING DOWN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olaf Luna

avatar


Aantal berichten : 46
Leeftijd : 22
Woonplaats : Noord-Brabant

Character sheet
Character: Olaf
Status: -
Quote: Hi, everyone. I'm Olaf and I like warm hugs!

BerichtOnderwerp: Re: It's my lucky day!   wo sep 24, 2014 8:53 pm
Gelukkig reageerde de jongen ook terug met karma, dan was hij tenminste niet de enigste die er in geloofde. “Dat extra geld had anders wel van pas kunnen komen,” zei hij. Olaf keek hem vragen aan, zal die dan geen baan hebben of zo? Hoe kan je in deze wereld leven zonder geld? Hij begreep tenminste van Elsa dat je geld nodig had, om eten en drinken te kunnen betalen. Daarom had Olaf maar een baan gezocht, hopelijk werd die er voor aangenomen. Want met dieren werken leek hem geweldig! Hij kon het ook goed vinden me een rendier, dus waarom niet met normale huisdieren. Dat zou toch juist makkelijker moeten zijn?

De jongen is ondertussen van het fontein op de grond gestapt en konden elkaar nu recht aan kijken als ze wouden. De jongen begon hem vragen te stellen waar hij vandaan kwam “Ik woonde in Arendell,” antwoordde Olaf weer terug op de jongen. Geen idee of hij het zal herkennen, maar dat zal waarschijnlijk niet. “Waar kom jij vandaan dan?” vroeg hij weer terug uit nieuwsgierigheid en beleefdheid natuurlijk. Zal hij anders ook uit Arendell komen vroeg Olaf zich op eens af. Kristoff zou het niet zijn, want daar leek hij absoluut niet op. Misschien was het wel gewoon een bewoner of zo die uit het de wereld is gekomen.

Toen Olaf vertelde dat hij van warme knuffels hield zag hij dat de brunette een wenkbrauw op trok. Betekende dit dat hij iets raars had gezegd? Dat zal toch niet wie houdt er nou niet van warme knuffels, of was zijn naam raar? De jongen stelde zich voor als Jack en stak zijn hand uit, Olaf gokte er maar op dat hij zijn hand moest vast pakken dus hij deed dat en zei vrolijk “Hoi,”terug.
_________________

I love warm hugs!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack Gelato

avatar


Aantal berichten : 31
Leeftijd : 21

Character sheet
Character: Jack Frost
Status:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: It's my lucky day!   zo sep 28, 2014 8:25 pm

"You don't want me. You're all hard work and deadlines! I'm... snowballs and fun times."

This post is written for Olaf Luna


Jack Gelato


Jack vroeg waar dat Olaf vandaan kwam maar hij kreeg niet echt een antwoord dat hij had verwacht. Hij kende zo goed als elke plek op aarde wel, maar Arendell kende hij niet. Hij had er ook nog nooit van gehoord. 'Arendell?' herhaalde hij vragend en verward. 'Ligt dat in Europa?' hij probeerde echt te bedenken waar dat het land zou liggen maar hij kwam blanco uit. Nee, voor zover dat Jack wist was er geen enkele plek die dat Arendell noemde. Dezelfde vraag werd ook aan hem gesteld. Voor heel even haalde Jack zijn schouders op. 'Een beetje van overal en nergens. Ik had niet echt een huis waar ik woonde.' en dat was de waarheid. North had zijn fabriek op de Noord Pool, Tooth had haar Tooth Palace en Bunnymund had ook een plek waar dat hij woonde en alles moest klaar maken voor als het Pasen was. Nu had hij wel een klein kamertje waar hij woonde maar dat huurde hij maar. Het was niet echt zijn eigendom. Toen hij er over nadacht drong het ook tot hem door dat hij daar ook voor zou moeten betalen. Iedere dag dat hij er bleef werd zijn rekening groter en moest hij meer betalen, en hij had al geen geld. Een gefrustreerde zucht verliet zijn mond terwijl dat hij even een hand door zijn haren bracht. Het echte leven was toch een heel pak lastiger en hij vond er maar niks aan.
In ieder geval werd de hand die hij had uitgestoken aangenomen en na enkele seconden liet Jack de hand maar weer los. Hij wist niet precies wat het was met de persoon voor hem maar hij was wat...vreemd. Er was geen beter woord om Olaf mee te beschrijven, zelfs zijn naam was niet geheel normaal. Jack had nog nooit gehoord van iemand die Olaf noemde.

--

Ugh, het is een flutje geworden dus hoop dat je er wat mee kan xD


_________________

ALL THE RIGHT FRIENDS IN ALL THE WRONG PLACES, SO YEAH WE'RE GOING DOWN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olaf Luna

avatar


Aantal berichten : 46
Leeftijd : 22
Woonplaats : Noord-Brabant

Character sheet
Character: Olaf
Status: -
Quote: Hi, everyone. I'm Olaf and I like warm hugs!

BerichtOnderwerp: Re: It's my lucky day!   di sep 30, 2014 7:53 pm
Olaf merkte dat de jongen niet wist waar Arendelle lag, maar dat kon hij de jongen niet kwalijk nemen aan gezin hij vroeg of het in Europa lag. Hij wist begodsnaams niet waar Europa lag. Was dat net zoals Arendelle? Hoe kan Arendelle in Europa liggen? Vroeg hij zich allemaal af. De jongen vertelde dat hij “Een beetje van overal en nergens. Ik had niet echt een huis waar ik woonde.” Olaf begreep het niet helemaal, dan zou die Arendelle toch ook moeten kennen. Misschien was die er wel eens geweest. Echt raar op keek hij niet toen de jongen vertelde dat hij nooit echt in een huis woonde. Olaf zelf heeft ook nooit echt in een huis gewoond, voor zover hij weet is hij gemaakt in een sneeuwlandschap door Elsa. “Maar ben je dan nooit in Arendelle geweest?” vroeg Olaf terug. Vergetend dat de jongen over Europa had. “Maar waar zijn we nu dan eigenlijk?” vroeg hij nieuwsgierig, terwijl hij een beetje om zich heen keek. Want hij zou eigenlijk best wel willen weten waar hij nu was. Aangezien dit sowieso niet op Arendelle leek en Elsa had dat hem ook nog niet verteld. Dus misschien had hij geluk en kon deze jongen hem dat zegen.

Also een flutje sorry
_________________

I love warm hugs!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It's my lucky day!   

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Promise me Magic :: reality :: noorder park-