Cbox
Promise me Magic
Personified animation roleplay
 
GebruikersgroepenGebruikersgroepen  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
plot rules linkpartners faceclaim players characters

Deel | .
 Why is a raven like a writing-desk?
Alec Haitéir

avatar


Aantal berichten : 21
Leeftijd : 23

Character sheet
Character: The Mad Hatter
Status: Mad?
Quote: Do I need a reason to help a pretty girl in a very wet dress?

BerichtOnderwerp: Why is a raven like a writing-desk?   di sep 23, 2014 9:37 pm
MAD
1. Mad [m'æd] affected with maddnes or insanity.


Alec was zoals altijd weer een prachtige verschijning. Zijn lange zwarte jas hing net boven de grond en de gouden knopen glinsterde als het licht er op scheen. Daaronder droeg hij een zwarte pantalon en een crème kleurige blouse met een zwart gilletje waar goud draad in geborduurd was. Zijn hoge goed was het meest vreemde aan zijn kleding. Er zaten lange spelden in en een lange veer. Alles wat Alec aan had was precies pas vorm naar zijn lichaam. Je kon wel zeggen dat hij de best gekleden man was die hier door de stad rond liep. Hij schaamde zich er dan ook niet voor dat hij zijn eigen kleding kon maken en verkopen. Maar vandaag liep hij er niet bij om zijn kleding te showen en te verkopen. Vandaag liep hij rond in het theater. Er was een repetitie gaande van een ballet groep. Aan Alec was gevraagd of hij de kleding wilde ontwerpen voor de vrouwen en mannen die op het toneel stonden. Natuurlijk wilde Alec dat doen, maar dan wilde hij eerst graag zien hoe zij bewogen en waar het verhaal over ging.

Alec hield van ballet, zelf had hij het nooit willen doen. Maar hij vond het prachtig om naar te kijken. Hoe sierlijk de vrouwen over het toneel bewogen en opgetild werden en rond gedraaid werden. Het deed hem denken aan Wonderland. Alles was zo sierlijk in de tijd dat de Witte Koningin nog aan de macht was. Wekelijks waren er grote feesten waar iedereen danste. Alec zelf was maar van het hof. Hoedenmaker van het hof, maar ook hij was altijd aanwezig op die grote feesten. Een glimlach verscheen op zijn gezicht bij de herinnering. Langzaam maar zeker kwamen ze allemaal terug. De Witte Koningin, Alice, Chesire, zelfs de nare herinneringen van de Rode Koningin.

Alec had genoeg gezien, hij wist wat hij nodig had en wat hij wilde gaan maken. Hij draaide zich om en baande een weg naar de foyer waar hij tegen gehouden werd door een vreemdeling.

& Olaf c:
Sorry faalt een beetje xD

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olaf Luna

avatar


Aantal berichten : 46
Leeftijd : 22
Woonplaats : Noord-Brabant

Character sheet
Character: Olaf
Status: -
Quote: Hi, everyone. I'm Olaf and I like warm hugs!

BerichtOnderwerp: Re: Why is a raven like a writing-desk?   wo sep 24, 2014 9:43 pm
Het was heerlijk weer buiten hij was lekker aan het lopen door de binnenstad, om alles nog beter te leren verkennen. Hij vond het altijd fijn om buiten te zijn, misschien kwam het door dat hij gewent was om buiten te zijn. Want ja welke sneeuwpop stond er nou altijd binnen. Hij liep langs een apart gebouw waar ‘theater'op de voorgevel stond. Hij stapte nieuwsgierig naar de deur toe om te kijken of die open was. Gelukkig was die open dus hij liep rustig naar binnen en hoorde ergens muziek vandaan komen.

Hij liep richting de zaal waar hij muziek vandaan hoorde komen en liep zachtjes naar binnen om naar een geweldige voorstelling te kijken. Hij had dit nooit eerder gezien, het leek er op dat mensen op hun tenen dansen. Zelf probeerde hij het ook zachtjes, maar dat lukte hem niet. Zelfs op zijn tenen staan lukte hem al niet of hij viel al om. Olaf merkte op dat verder in de zaal nog iemand aan het kijken was, hij was benieuwd waarom. Sowieso vond hij het vreemd dat hij gratis hier naar binnen kon voor een optreden te bekijken en dat er niet veel mensen in de zaal waren, maar al gauw werd zijn vraag beantwoord. Iemand van de beveiliging was achter hem komen te staan en tilde hem op en bracht hem de zaal uit. Hij wist niet goed waarom, maar toen hij eenmaal buiten stond vertelde de beveiliger, dat hij moest wachten tot dat de show echt begon en maar een kaartje bij de kassa moest kopen.

Olaf knikte de man vriendelijk gedag en ging triest tegen de muur aan zitten, hij wou niet betalen voor dit optreden. Het was leuk om te zien maar niet zo leuk dat hij er voor wou betalen. Hij vroeg zich af of die andere man er ook uitgezet zal worden of niet, maar die vraag kon hij gauw genoeg zelf aan hem stellen. Aangezien hij hem zag lopen. Olaf ston op en liep naar hem toe “Ehm sorry, ben jij er net ook uit gegooid?” vroeg Olaf.
_________________

I love warm hugs!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» There's no good in goodbye [Jynn & Raven]
» It's not about, not about angels | Raven&Delia&Jean&Eleanor&Jamie

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Promise me Magic :: reality :: het idina theater-