Cbox
Promise me Magic
Personified animation roleplay
 
GebruikersgroepenGebruikersgroepen  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
plot rules linkpartners faceclaim players characters

Deel | .
 Kingsleigh, Alice
Alice Kingsleigh

avatar


Aantal berichten : 7
Leeftijd : 23

Character sheet
Character: Alice Kingsleigh
Status:
Quote: Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast

BerichtOnderwerp: Kingsleigh, Alice   di sep 23, 2014 10:46 pm
First (Middle) Last


"Nothing's impossible"
Alice kingsleigh - Alice in wonderland - Sky Fereirra
20 - 25/05/1994


Timeline
komt nog


Analysis


Alice is op het eerste gezicht een rustig en onschuldig meisje, daar staat ze ook echt om bekend. Ze is een zorgzaam persoon die veel geeft om anderen. Ze kan nooit echt snel nee zeggen als iemand haar om hulp vraagt, hier word ook vaak misbruik van gemaakt. Maar dit merkt ze helaas nooit op, en wanneer ze dit wel merkt is het vaak al te laat. Ze kan ook gewoon moeilijk nee zeggen. Maar ze probeert het af te leren, aangezien het haar steeds meer tegen begint te werken. Ze is een erg rustig persoon, iemand die vaak weinig zegt. Alleen wanneer dit nodig is, of wanneer ze wil praten natuurlijk. Als ze geen zin heeft in een gesprek dan is ze vaak, kortaf of zegt ze helemaal niks. Alice kan Egoïstische zijn iets wat ze echter wel probeert te verbergen, maar wat haar niet altijd lukt. Ze is soms een echte, Me myself and I persoon. Ze is ongeduldig en kan nooit echt lang wachten. Ook heeft ze een hekel aan verassingen, dit laat ze ook altijd duidelijk aan iedereen merken en de meeste mensen weten hier ook van. Ze is zoals iedereen wel eens onzeker, dit is dan ook duidelijk aan haar zelf te zien. Alice heeft zo haar onhandige momenten, zoals iedereen dat wel eens heeft. Echter kan ze over haar eigen voeten heen struikelen etc. En natuurlijk heeft ze nog een andere kant, zo heeft ze haar boze buien en kan ze soms onvoorspelbaar zijn. Ze kan ook erg gemeen zijn voor mensen die ze echt niet mag, dan is ze vaak erg kort af of juist een bitch, ze zegt dingen vaak als ze zenuwachtig is. Alice is een persoon die moeilijk een geheim kan houden. Zelfs haar eigen geheimen weet ze vaak niet voor haar zelf te houden. Ook al doet ze haar best, ze wil dan ook nooit een geheim weten van iemand. Al kan ze wel een goed persoon zijn als je je hart wil luchten. Al is ze een persoon die zegt wat ze denkt wat vaak geen goed idee is.


Connections


Wij willen graag weten waarom je de keuzes die je hebt gemaakt hebt gemaakt. We bedoelen hier dan vooral de naam, de faceclaim, en eventueel de leeftijd als deze drastisch is aangepast vergeleken met de film versie. Ook andere connecties mogen hier komen te staan, zoals bijvoorbeeld het werk wat ze in de echte wereld doen om de kost te verdienen. Misschien heb je ook nog andere dingen te vermelden die volgens jou belangrijk zijn voor jouw character.


Details


Op zich ben je nu klaar met je application. Alles wat belangrijk is staat er in, maar soms voelt het nog niet helemaal compleet. Als je nog iets anders kwijt wil, hoe klein of onbenullig het ook maar mag zijn, voeg het hier toe! Heb je niks te zeggen, dan mag je dit stuk uit de app weghalen.
Heb je al meerdere characters, gebruik dan dit stuk om de 5 IC posts van je meest recente account te linken die je al geschreven hebt!


This app was written by jouw naam/alias.

_________________
"Nothing's impossible"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Promise me Magic :: out of character :: to come alive-