Cbox
Promise me Magic
Personified animation roleplay
 
GebruikersgroepenGebruikersgroepen  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
plot rules linkpartners faceclaim players characters

Deel | .
 Pelekai, Isaac
Isaac Pelekai

avatar


Aantal berichten : 9
Leeftijd : 22

Character sheet
Character: Stitch from Lilo & Stitch
Status: Monsterous
Quote: ''Hi''

BerichtOnderwerp: Pelekai, Isaac   di sep 23, 2014 8:07 pm

'Ohana means family, and family means nobody get's left behind'
19 years | Logan Lerman | Stitch

General

Name: Isaac Pelekai
Nicknames: Is, spreekt uit als IJs
Gender: Male
Age: 19 Years
Season Born: Summer
Birthplace: Hawaii

Family

Mother: Nani
Father: Unknown
Brothers: -
Sisters: Lilo
Kids: None
Partner: -


Looks

'' Cute and Fluffy''
In zijn animatie form ziet hij eruit als een gemuteerde alien achtige blauwe koala beer. Hij heeft ook wel iets weg van een hond, waar de meeste mensen hem ook voor aanzien. Zijn ogen zijn helemaal zwart. Stitch kan ook van uiterlijk veranderen, dat gebeurd alleen als hij aan het glitchen is. Zijn soort van 'slechte kant'. Hij kan bijvoorbeeld een extra paar armen laten verschijnen, zijn nagels kunnen langer worden. En er kunnen ook stekels uit zijn rug groeien, plus nog een paar schattige sprietjes tussen zijn oren.

'' Sad eyes ''
In zijn menselijke vorm heeft hij donkerbruin haar, en helder blauwe ogen. Er is vrijwel niks meer te zien van zijn animatie vorm. Allee die grote trieste ogen die hij kan opzetten. Zijn kleding bestaat vak uit een houthakkers blouse, met een jeans en gympen. Ook draagt hij vaak t-shirts met alien sprinten erop. Natuurlijk vind Isaac het ook niet erg om die oh zo foute Hawaiiaanse overhemden te dragen.

Inside

Likes
Ice Cream - Surfing - Beach - Elvis Presley - Building sand castles - Cars - Family - Friends - Buitenaardse spullen - Hawaii - Warmte - Films - Eten

Dislikes
Winter - Kou - Zwemmen - Hoogtes - Gemene mensen - Vechten - Zijn slechte kant

| Strong minded - Funny - Naughty - Cute |

History

Het is een feit dat Stitch van een andere planeet komt. Tenminste hij is gecreerd ergens ver weg van aarde. Illegaal dat wel, want toen ze er op het schip achter kwamen waren ze niet zo blij. En werd zijn maker ook achter de tralies gegooid. In eerste instantie was hij gevangen genomen, wat ook gelukt was. Totdat hij ontsnapt was, en op planeet aarde terecht was gekomen. Daar ging hij verder met waar toe hij gemaakt was, het vernietigen van alles. Tot dat een klein meisje hem uit het asiel haalde. Hij moest wel want zijn maker zat achter hem aan, en met het bescherming van het meisje konden ze hem niet pakken. In het begin vond hij het vreselijk, maar naar mate ze elkaar langer kende begon Stitch zich te realiseren wat familie betekende. En vond hij zijn familie.

Toen was er het ongeluk waarvan nu Isaac zich niks meer kan herinderen. Hij is in een andere wereld, en doordat hij zich nog wel alles van zijn vorige leven kan herinderen mist hij dat enorm. Vooral zijn Ohana. Later kwam hij erachter dat hij in een soort van scheur was terecht gekomen, en zo dus ook in deze vreemde wereld. Hij heeft er alles voor over om terug te gaan naar Hawaii en Lilo. Maar tot nu toe lijkt er nog geen terug keer.

Good to know

Stitch ook wel bekend als Experiment 626 is een animatie karakter van de film en series Lilo & Stitch. Orgineel gecreëerd om choas te veroorzaken in heel het universum. In de film en series is ie in het begin uit op het vernietigen van alles wat op zijn pad komt. Totdat Lilo hem per toeval tegenkomt in het dierenasiel, en hem mee naar huis neemt. Lilo leert hem om braaf te zijn.  

Hoe die op de naam Isaac is gekomen is een beetje een vaag verhaal. Want uit zijn hele naam komt 'Stitch' niet meer in voor. De achternaam daarin tegen komt van Nani en Lilo Pelekai.

Isaac spreekt vloeiend Hawaaiiaans.
O a ma 'oe?

Oongatish mista!
thanks

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Promise me Magic :: out of character :: to come alive-