Cbox
Promise me Magic
Personified animation roleplay
 
GebruikersgroepenGebruikersgroepen  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
plot rules linkpartners faceclaim players characters

Deel | .
 Chasing Neon Lights
Marilyn Monday

avatar


Aantal berichten : 17

Character sheet
Character: Maid Marian
Status: enjoying the weather!
Quote: Oh, Klucky, surely he must know how much I still love him.

BerichtOnderwerp: Chasing Neon Lights   do sep 25, 2014 4:24 pm

chasing neon lights // &olaf
Marilyn had geen huisdieren.  Aangezien ze zelf nog niet eens heel lang geleden nog een vos was, was ze tegen het opsluiten en houden van dieren, zelfs al moest ze toegeven dat de mensen veel beter voor hun huisdieren zorgden dan ze had verwacht. Altijd als ze een hond aan een riem zag maakte ze zich zorgen of het dier wel adem kon halen. Katten die los rondliepen had ze al helemaal niks mee, net als knaagdieren in kooitjes. Kooien over het algemeen leken haar heel gemeen, al begreep ze ergens ook wel dat de mensen natuurlijk niet wilden dat hun dier wegliep. Dieren waren echter hele slimme wezens, en ze zouden vast wel begrijpen dat ze niet verder mochten dan een bepaalde lijn. Of was dat een naïeve gedachte van Marilyn?

Ze was niet van plan geweest om het Pet Palace te bezoeken. Sterker nog, ze kwam er nooit. Immers had ze geen dieren en ze zou er nooit eentje kopen – met misschien als enkele uitzondering als Rolo er graag een wilde. Toch voelde ze zich aangetrokken tot de winkel toen ze van buitenaf de kanaries hoorde fluiten. Waarschijnlijk was het haar vosseninstinct, al weigerde ze er aan toe te geven. Ze vond het al vreselijk dat die vogeltjes in kooitjes werden opgesloten, en ze wilde absoluut niet dat ze iets ergers overkwam – zeker niet als zij zelf de oorzaak was.

Toch trad ze binnen. Ze had tijd, en ergens vond ze het ook wel leuk om bij de dieren te kijken. Ze wist dat als ze het niet deed, ze het toch later in de week wilde doen, en er dan constant aan zou denken. Ze kon beter nu meteen de vogeltjes en vissen bezoeken en dan zo snel mogelijk weer weg. Ze passeerde de hondenspeeltjes en verschillende soorten voedsel en kwam toen uit bij het deel van de winkel waar de levende dieren te vinden waren. Haar ogen vielen meteen op de konijntjes, die haar deden denken aan de konijnen waar ze vroeger bij in de buurt leefde. Het was zo raar om de dieren zo te zien. Hoe zou een vos in deze wereld zijn?

Ze dacht er niet bij na toen haar handen het hok in afdaalden en één van de konijnen oppakte. De dierenwinkel moest het konijnenhok echt beter afsluiten. Ze hield het zachte witte wezentje voor een moment in haar handen, gaf het een stevige knuffel, en zette het toen op de grond. “Wees vrij, mijn vriend,” fluisterde ze, terwijl ze het dier een aai over zijn kop gaf. Vervolgens draaide ze zich om en grepen haar handen al naar het volgende konijn, maar ze verstijfde toen ze iemand iets hoorde roepen. Ze had het niet verstaan, noch de stem herkend, maar ze wist wel zeker dat het tegen haar was. Ze verroerde zich niet. Het besef van waar ze mee bezig was drong razendsnel tot haar door. Wat bezielde haar ooit?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olaf Luna

avatar


Aantal berichten : 46
Leeftijd : 22
Woonplaats : Noord-Brabant

Character sheet
Character: Olaf
Status: -
Quote: Hi, everyone. I'm Olaf and I like warm hugs!

BerichtOnderwerp: Re: Chasing Neon Lights   do sep 25, 2014 9:02 pm
Olaf stond op en maakte zich klaar voor zijn eerste werkdag als medewerker in de Pet Place. Hij had er echt zin in om geld te verdienen en de hele dag met dieren bezig te zijn, waarschijnlijk als er geen klanten was of er niks te doen was. Ging hij gewoon lekker met de dieren knuffelen en spelen. Hij was klaar voor zijn eerste werkdag en liep zijn woning uit, op naar beneden en dan de straat richting zijn werk.

Eenmaal aangekomen zorgde dat de winkel in orde was voor opening en dat alle dieren een fris hok hadden en weer drinken en voer hadden. Hij deed de winkel open en liep even naar achter om iets te pakken. Toen hij achter was hoorde hij dat er iemand binnen kwam, dus hij liep weer naar voren om die genen vriendelijk te kunnen begroeten, maar voor dat die dat kon doen. Had zijn klant een konijn vast gepakt, waar natuurlijk niks mis mee was, maar het volgende wat ze deed. Dat was dan weer niet de bedoeling. Ze liet namelijk de konijn los op de grond en zei ‘wees vrij, mijn vriend’ en pakte daarna nog een konijntje.Olaf keek haar raar aan en keek naar de konijn op de grond hij rende naar de deur van de winkel, zodat die niet naar buiten kon “M-mevrouw waarom deed u dat?” vroeg Olaf verbaast. Hij probeerde inde tussen tijd het konijntje alvast te vangen, maar dat ging nog niet makkelijk iedere keer als die hem bijna had hopte hij weg. Naja het scheelt dat de konijn nu niet meer naar buiten komt, maar als zijn baas nu naar binnen zou lopen zou die niet vrolijk worden, dacht hij. Hij kon niet zijn baan verliezen door een vrouw die de dieren hier los wilt laten.

Het konijntje was nu net onder een kast gehopst en Olaf ging er voor liggen en keek het konijntje aan en zei zielig “Alsjeblieft kom nou, ik doe je geen kwaad dat weet je toch,” reageerde Olaf zielig. Misschien als die nog die wortel op zijn neus kwam de konijn wel, maar ja. Helaas hadden ze hier ook niet iets van wortels liggen, ja dat hadden ze wel vanochtend. Maar die waren allemaal verrot dus die had Olaf allemaal weg gegooid, omdat je dat gewoon niet voert aan een dier of een mens.
_________________

I love warm hugs!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marilyn Monday

avatar


Aantal berichten : 17

Character sheet
Character: Maid Marian
Status: enjoying the weather!
Quote: Oh, Klucky, surely he must know how much I still love him.

BerichtOnderwerp: Re: Chasing Neon Lights   zo okt 05, 2014 9:02 pm

chasing neon lights // &olaf
Het konijntje dat zich nog in Marilyn’s handen bevond, besloot gebruik te maken van haar verstijfde staat en begon uit het niets wild te spartelen. De brunette schrok van de beweging, en liet het beestje uit haar handen vallen. Het konijn schoot meteen richting die hoek van het hok waar ze het moeilijkst bij kon, waar de andere konijnen hem naar volgden – waarschijnlijk omdat ze zijn angst hadden aangevoeld en Marilyn nu aanzagen voor een bedreiging.
Marilyn voelde zich beledigd. Haar natuurlijke vorm mocht dan misschien konijnen eten in deze wereld, maar zij zou dat nooit doen, en bovendien was ze zich nog niet bewust van dit feit. Ze was in haar wereld zelfs bevriend geweest met een konijnenfamilie. Het was nooit haar bedoeling geweest om ze bang te maken.

Alsof haar verbroken vriendschap met de pluizige wezentjes in het hok nog niet erg genoeg was, hoorde ze nu achter zich opnieuw een stem. Opnieuw verstond ze niet wat er gezegd werd, al merkte ze dat dat deze keer was omdat zij niet degene was die werd aangesproken. Ze keerde zich om, benieuwd naar wat er gaande was, en zag... niets. Niemand, eigenlijk. Vreemd. Ze had toch echt een stem gehoord. Ze overwoog om te roepen of er iemand was, maar een klein duiveltje in haar achterhoofd informeerde haar dat als ze nu wegliep, ze zonder problemen de winkel uit kon komen. Waarom ze besloot naar hem te luisteren wist ze niet zeker, maar haar voeten brachten haar al snel in de richting van de deur. Ze nam echter een verkeerde afslag en zag toen een man op de grond liggen. Haar zuster instinct activeerde meteen en ze wilde hem al in een stabiele zijligging leggen, maar ze zag al snel dat dat niet nodig was. Deze man was simpelweg bezig met iets, al kostte het haar een moment om door te hebben wat, wat best ironisch was gezien het feit dat zij degene was geweest die dit veroorzaakt had. Het engeltje in haar achterhoofd was nu degene die haar acties bepaalde.

“Het spijt me zo, meneer, ik weet niet wat me overkwam,” begon Marilyn. Zodra ze de woorden had uitgesproken realiseerde ze zich dat deze jongeman waarschijnlijk weinig had aan een verontschuldiging. Ze moest hem helpen het konijntje terug in zijn hok te stoppen, maar net als hij kon ze eigenlijk vrij weinig doen. Ze deed echter haar best iets te bedenken, en zou niet weggaan tot het konijn weer veilig terug in zijn hok zat. Haar eerste stap was om ook op de grond te gaan liggen. Haar tweede stap moest ze nog iets langer over nadenken, maar nu had ze op zijn minst zicht op het diertje.

“Wat voor producten heeft u in de winkel voor konijnen? Tenminste, ik neem aan dat u dingen verkoopt voor de beestjes, anders zou het geen nut hebben om de beesten zelf te verkopen.” Ze praatte te veel. Althans, dat vond ze zelf. Dit was een serieus probleem en dus geen tijd om een praatje te maken. Als het konijn gevangen was, dan konden ze misschien een woord wisselen. “Denkt u iets te hebben wat hem onder de kast weg kan helpen?”

_________________
Quand je vois ton sourire. Je me demande sera-t-il mien? Encore une fois, toi et moi, main dans la main.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olaf Luna

avatar


Aantal berichten : 46
Leeftijd : 22
Woonplaats : Noord-Brabant

Character sheet
Character: Olaf
Status: -
Quote: Hi, everyone. I'm Olaf and I like warm hugs!

BerichtOnderwerp: Re: Chasing Neon Lights   ma okt 06, 2014 9:42 am
Terwijl Olaf op de grond lag in de hoop dat hij het konijn zo snel mogelijk te pakken kon krijgen, voordat zijn baas binnen kwam. De jongedame die het konijntje los liet begon zich te verontschuldigen, maar daar had hij nu niks aan. Het was wel aardig van haar dat ze het deed, maar het zou fijner zijn dat ze hem hielp. Het duurde gelukkig niet lang voor dat ze er bij kwam liggen en vroeg wat voor producten hij had voor konijnen en dat ze aan nam dat ze die hadden.  Olaf zuchtte even en zei “Ja, we hebben producten voor ze. Eigenlijk alles wel om ze een fijn leven te hebben.” Daarna vroeg ze of ze misschien iets hadden om onder de kast te lokken. Olaf dacht even na de wortels heeft die weg moeten gooien, waar de baas niet blij mee zal zijn. Dat die dat gedaan had, maar goed. Hij wou de konijnen en anderen knaagdieren niet ziek maken. Misschien kon hooi werken of de konijnen voer en snoepjes die ze hadden. “Als jij hier blijft liggen en de konijn in de gaten houdt. Dan haal ik gauw wat eten voor het beestje,” stelde hij voor. Hij begon al een beetje naar achteren te gaan en op te staan.  

sorry, als het een flutje is


_________________

I love warm hugs!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marilyn Monday

avatar


Aantal berichten : 17

Character sheet
Character: Maid Marian
Status: enjoying the weather!
Quote: Oh, Klucky, surely he must know how much I still love him.

BerichtOnderwerp: Re: Chasing Neon Lights   di okt 07, 2014 6:00 pm

chasing neon lights // &olaf
Thank goodness, de jongeman vertelde haar dat de winkel inderdaad producten had waar het konijntje vrolijk van zou kunnen worden. Ze staarde het beestje onbewust aan terwijl ze naar de winkelmedewerker luisterde. Heel veel sprak hij niet, maar belangrijk was het wel. Hij vroeg haar namelijk om te blijven liggen bij de kast, zodat ze het konijntje in de gaten kon houden. Haar ogen wendden zich even af naar hem toen hij opstond, voor ze ze weer op het konijntje fixeerde en ze deze keer wel bewust naar de pluizenbol staarde. Dit konijntje zou haar niet ontsnappen – zelfs al had zij hem zijn vrijheid gegeven. Nou ja, vrijheid was niet wat ze zijn situatie zou noemen. Achtervolgd door twee enge mensen en afgesloten van de buitenwereld. Maar hij had wel meer ruimte dan toen hij in zijn hok zat, dus dat was positief…?

Marilyn besloot te proberen het beestje zijn aandacht te trekken door haar hand onder de kast te duwen. “Hey kleintje,” sprak ze in sussende tonen. Ze kon goed met kinderen om gaan, dus vast ook wel met konijnen, vond ze. Ze stak één vinger naar het konijn uit om aan te snuffelen, maar hij trok alleen maar verder weg onder de kast. Ach, dat was beter dan dat hij er onder uit rende. “Ik weet het, ik ben een verraadster. Zomaar de vrijheid beperken die ik je gegeven heb…” Ze zuchtte, hopend dat het konijntje begreep dat ze spijt had. “Ik zou je graag mee naar huis nemen, maar dat gaat nou eenmaal niet. Ik werk te veel om voor je te kunnen zorgen.” Ze duwde haar hand nog dichter naar het konijn en kon bijna aan zijn zachte, pluizige vacht voelen, toen hij merkte hoe dicht bij ze was en een flinke hups bij haar weg deed. Als ze jonger was geweest, had ze een pruillipje getrokken, maar nu besloot ze haar optimistische houding aan te houden en zich op de andere oplossing te richten: de winkelmedewerker. Ze draaide haar hoofd onder de kast weg. “Kunt u het vinden?”

_________________
Quand je vois ton sourire. Je me demande sera-t-il mien? Encore une fois, toi et moi, main dans la main.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olaf Luna

avatar


Aantal berichten : 46
Leeftijd : 22
Woonplaats : Noord-Brabant

Character sheet
Character: Olaf
Status: -
Quote: Hi, everyone. I'm Olaf and I like warm hugs!

BerichtOnderwerp: Re: Chasing Neon Lights   vr okt 10, 2014 7:14 pm
Terwijl Olaf als kip zonder kop door de winkel aan het rennen was om gauw wat spullen te pakken voor het konijntje. Hoorde hij de jonge dame die onder de kast lag op het konijntje te letten, tegen het konijntje praten. Langs het feit dat ze het konijntje eigenlijk vrij wou laten, was het fijn om te weten. Dat die hem toch weer wou helpen hem te vangen. Toen hij de spullen controleerde die hij had gepakt ving hij iets op wat ze zei. “Ja het lukt,” reageerde hij terug, terwijl hij snel weer naar haar toe ging. Hij had hooi, konijnenvoer en konijnensnoepjes gepakt. Hij ging langs de jonge dame op de grond zitten en pakte wat hooi uit de zak. Olaf ging weer liggen en stak zijn handje hooi naar  de konijn toe. Gelukkig hopste hij naar de hooi toe en begon te snuiven. Olaf haalde zijn arm steeds een stukje terug. Tot het moment dat ze hem zo konden pakken. “Ik weet niet of het je gaat lukken, maar als je het konijntje zo kan vast pakken. Zal het fijn zijn als je dat zou willen doen,” zei hij tegen haar, als een soort opdracht. Aangezien het konijn het hooi wel intresant genoeg vond om het te volgen.


_________________

I love warm hugs!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Chasing Neon Lights   

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Promise me Magic :: reality :: binnenstad :: pet palace-